Gin hass

Gin hass er en utrolig lækker fynsk drink, som alle barer har taget til dig. 
Ønsker du også at lave din helt egen gin hass, så har vi samlet den originale opskrift til dig her.

Gin hass:

  • 3 cl gin
  • 1 cl friskpresset lime saft
  • 2 cl Modo mango sirup. 
  • Top med schweppes lemon. 

Fremgangsmåde: 
Kom isterninger i dit glas og tilsæt så din mango, lime og gin. Top så med lemon sodavand og rør roligt rundt. 

Gin Hass er en utrolig simpel, men stadig lige så lækker gin drinks, som er vokset markant. Det er dog vigtigt at når man laver denne lækre drink, at man benytter sig af de rigtige råvarer. Ligesom så meget andet, afhænger kvalitet af de råvarer der bliver brugt i drinken.

På billedet herunder fra Soeingin, benytter han sig bl.a. af en lækker Bull dog gin. Selvom det ikke var den din der oprindeligt blev brugt, er det ikke desto mindre en utrolig lækker gin. Bull dog gin er udover at være kendt for sin lækre flaske, kendt for sin lækre bløde smag.

 
Info:
Opskriften blev opfundet af bartenderen Kim Hass, hvorfra også navnet stammer, da han var over og undervise på Retro(nu The Gym). Her blev han spurgt ang. en lækker drink med gin og udfra det opstod Gin Hass.  Komisk nok, var det LA bar der først tog imod hans drink og først noget tid siden, tog Retro imod den og som stadig er en del af kortet. 

Siden dens opfindelse har drinken stille men fast udvides sig og er nu på flertallet af de fynske drinkskort. Uanset om det er LA bar i odense, Goma cocktailbar eller den lokale bodega bar i Svendborg,  er opskriften en fast og uundværlig del af deres cocktailkort. 

Billed lånt af soeingin.dk, men bl.a. har lavet en rigtig lækker version af opskriften helt fra bunden af og udelukkende med kvalitets produkter. Lækkert barudstyr, lækker bull dog gin og lækre RCR krystalglas, fra Scandic Bar.

Yderligere “hass”.

Til alle dem der elsker denne lækre drink, så har Kim hass, lavet yderligere en version af den. Prøv bl.a. hans vodka hass
Vodka hass:

  • 4 cl vodka
  • 3 cl rabarber sirup
  • 1 cl citronsaft
  • Top med lemon sodavand.

Fremgangsmåden er den samme som gin hass og har en lige så lækker smag.